SHM Cleaning is opgericht en wordt geleid door Shekhar Mohan. Na meer dan 7 jaar intensieve werkervaring in de schoonmaak branche voor een groot schoonmaak bedrijf kreeg Shekhar de inspiratie en motivatie om zijn eigen onderneming te starten. Na een jaar van voorbereidingen en het zorgvuldig samenstellen van zijn aanbod was de start van SHM Cleaning een feit.

De motivatie om een eigen onderneming te starten kwam mede voort uit het feit dat Shekhar werkweken van 80-90 uur draaide en vond dat hij net zo goed zelf een bedrijf kon starten. Daarnaast constateerde hij dat veel vloeren niet de aandacht kregen die ze echt nodig hebben. Vanuit dit perspectief is Shekhar zich gaan specialiseren in vloeronderhoud.

SHM Cleaning is benaderbaar om onderhoudsplannen te maken en/of u te adviseren in het vloeronderhoud. Daarnaast is SHM Cleaning een eenmanszaak en werkt het uitsluitend met zelfstandigen en maakt daardoor minder kosten, dit komt de klant uiteindelijk ten goede door de lagere prijzen die SHM Cleaning biedt.

Kwaliteit vloeronderhoud en schoonmaak werkzaamheden voor bedrijven en particulieren.

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan.

vraag aan

Vloeronderhoud

Linoleum vloeren
Houten en parket vloeren
Marmer vloeren polijsten en kristaliseren
Rubber vloeren
PVC vloeren
Keramische vloeren

aanbod

Schoonmaak diensten

bouw en verbouwingsschoonmaak particulieren en bedrijven
Schoonmaak trappenhuizen
Kantoor schoonmaak
Interieurverzorging
Keuken reiniging

aanbod

Bedrijf

Frankendaal 3

5653 PD / Eindhoven

06 243 392 80

info@shmcleaning.nl

KVK: 70640068
BTW ID:NL002432824B79

Contact

Voor meer informatie over onze vloeronderhoud en schoonmaakdiensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnummer of via email.

SHM Cleaning is een gediplomeerd vloeronderhoudsbedrijf.

Contact